Meglehetősen ünneprontó gondolataim támadtak a napokban, ami mára,- húsvét ide, vagy húsvét oda -  a papírra vetés igényét is felvetette.

Főpásztorunk tegnap nagypénteken  a  Via Crucis keresztútját követő misén, ahol a világ bűneit sorolta fel, és azokért ostorozta keresztény testvéreit, paptársait, nos ott elfelejtette megemlíteni azokat a keresztényeket akiket egy másik vallás nevében, egy másik Isten nevében ölnek ezerszám halomra. Elfelejtett kiállni értünk keresztényekért, és elfelejtette kimondani, hogy ránk keresztényekre halálos veszély leselkedik onnan és azoktól akiknek fiait, lányait és gyermekeit Ő katolikus egyház feje kvázi nap-mint nap"simogat"! Szerinte  a botránykeltő papok, érsekek és bíborosok nem abban hibásak, hogy pedofil, vagy homoszexuális beállítottságuk van és olykor engednek a gonosz kísértésének, hanem abban, hogy botrányos és felháborító részükről kimondani, hogy a migráció nem egészséges és nem normális dolog, valamint a migráció, a kereszténység lefejezéséhez vezethet! De mit is várhatnánk el a felvilágosult Jezsuitától?  Szerinte és más felvilágosult Jezsuita szerint teljesen normális és vállalható a homoszexualitás léte, valamint normális dolog a liberalizmus degradálása, normális és elfogadott a demokrata' kifejezés lealacsonyítása, és normális dolog minden olyan cselekedet ami a nemzetállamok és a társadalmak megbontását feszegeti. 

Mert mit várhatnánk el a társadalmaktól és az emberektől, ha nem ezt a trendet, ezt a divatot követni!Miért is ne, ha főpásztorunknak Ferenc testvérünknek is megfelel!  Divat lett mára buzinak' lenni! Divat ezzel kérkedni.  Divat lett nem csak magatartásunkat is átalakítani, de magát  a teljes testet, lelket, vagy csak éppen az ánuszunkat ha az mi magunknak, vagy partnerünknek  nem tetszik. Igen a partnerünknek! Mert az ánusz korábban jószerivel csak a szarás kapcsán jött szóba,- ha szóba jött, vagy jöhetett egyáltalán! De ma már análbotoxot rendelhetnek szeretteiknek azok, akik szeretnék, ha a szexuális aktus során nagyobb befogadóképességgel bírna partnerük. Azok is igényelhetik a szolgáltatást, akik a rendszeres szexuális élet miatt úgy érzik, már nem elég feszes a hátsójuk nyílása. De használhatnak vaginatojást, műpéniszt, műpinát! Bármit,... kutyát, macskát, disznót, lovat, kecskét, vagy éppen egy érett grapefruitot is! Nincs felső határ! Nem kell félni társadalmi megvetéstől, dehogy is! Még a Pápa is kiáll ezek mellett!

Képet kaphatunk arról is, hogy milyen a szép, vagy a formás vagina,vagy melyik a legszebb formájú pénisz! . lásd itt!http://www.napiuzlet.com/bulvar/1012342-ime-ilyen-tipusai-vannak-a-vaginanak-5-tipusba-osztottak-kepek-18- 

Azt gondolná az ember, hogy nagycsütörtök üzenete az, arról szól, hogy az úr asztalánál eltöltött vacsora egy közösség létrejöttének az eredője, ami abban jelenik meg, hogy mit adunk  mi a másiknak annál a bizonyos közös asztalnál, mi az, amit odaadunk másoknak, amit felajánlunk önként, amiről örömmel lemondunk, aminek odaadása meleg és tiszta boldogságérzést okoz? Mert ezt kellene hogy jelentsen nagycsütörtök és annak kapcsán a közösség, a nagy összetartozás, a nagy odaadások jelenléte.

Nagyszombat van ma! Elképesztő autó áradat van ország és világszerte. Az emberek tapossák, ölik egymást. Úgy tesznek mintha a mai nap lenne az utolsó! Szemükben különös elszántság tükröződik, és valami démoni , valami olyan, ami első pillanatra felismerhető.Taszítás! Sötét gyűlölet a másik emberrel szemben! Vásárolnak ész nélkül, de szó szerint mindent! Ádáz harc folyik parkolóhelyekért, pénztári sorban állásért! Hol van, látja itt valaki az áldott Húsvét szellemiségének csupán a szikráját is? Látja valaki a szenvedő Jézus fájdalmát csak áttételesen is  átérző embert?... mert én nem látom! Látom viszont a legújabb, az eddigieket is felülmúló farmertalálmányt, ami ugye a "tiszta térdű anya" nadrág után jön, ami mégpedig a seggvillalntós farmer alakjában mutatkozik meg, és az instant análsex bolondjainak készült! Nos a kapocs itt van! A semmiben  és mindenben hívők össznépi bujálkodásában, mert a pénz Istene mellett megjelent és egyre nagyobb teret foglal Szodoma és Gomora szellemisége.  

 

 

Szerző: Hellseher  2017.04.15. 14:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikellamagyarnak.blog.hu/api/trackback/id/tr9812428387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása