Győztek a farkasok!,…legalábbis úgy tűnik, ők vannak nyerésben. Világméretű offenzívába kezdtek a meleg jogi aktivisták, a melegek, az őket támogató „mások”, a nyugati világ egyre jobban erőre kapó liberális politikusai, és nem utolsó sorban és mindezeken felül, - s mint ez egyre jobban napvilágra kerül - a keresztény egyház prominensei is. Sokan vannak, „sok lúd disznót győz!” Vegyes érzelmek váltják, cserélik egymást. Az ész, az értelem viaskodik az érzelemmel, bennem. Egy keresztény családban nevelkedett és heteroszexuális életet élő ember, aki a liberális felfogás szerinti „hagyományos”családban gondolkodik nehezen éli meg napjaink egyre erőszakosabb homoszexuális nyomulását! Eddig úgy tűnt, nincs nyoma annak, hogy honnan ered ez az erő, ez a kimeríthetetlen politikai, gazdasági támogatottság, amit a melegek kapnak, ám mostanra  ellenpólusú erők is a színre léptek a XVI. Benedek lemondásával járó katarzis nyomán. Számomra hihetetlennek, életidegennek tűnt, amit a nyugati világ produkált meleg ügyben. Aztán ahogy a melegházasságok kérdésében a NYUGATOT követte Amerika, és más országok sora, kezdtem nyugtalanná válni XVI. Benedek farkasokat emleget, szimbolikusan emberi csúcsragadozókat, akik már komolyan, halálosan  fenyegetik egy rendszer, az emberiség rendszerének a létét.

Elvonatkoztatva a világot érintő számtalan problémától, és mellékelve a tudományos igényességet rövid értekezésemben csupán a Vatikánt a kereszténységet ért szégyent, a keresztény emberek szembeköpésére, XVI. Benedek lemondására szeretnék nagyon, nagyon röviden reagálni. Ha a szentatya azért mondott le mert bekövetkezett az, amire 2005.április 25-én- Pápává választását követően első nyilvános beszédében is utalt:  „imádkozzatok értem, hogy a farkasokkal való küzdelmem során ,  félelemből nehogy elmeneküljek.”

Nos, bekövetkezett az, amire senki nem számított. Bekövetkezett az, ami eddig soha nem volt és többé soha nem lesz. Lemondott egy Pápa, mert a farkasokkal való küzdelme során elfogyott az ereje, ha nem is félelmemtől vezérelve és nyüszítve, de elmenekült. El Castel Gandolfo –ba a zárt kapuk mögé. erőt gyűjteni, új szövetségeseket találni, új stratégiát kidolgozni, egyelőre rejtély. ami nem rejtély az viszont borzalmas, és valóban félelmetes. A keresztény egyház egésze megrokkant. itt álunk és csak nézünk ki a fejünkből: hogy történhetett meg mindez? Tényleg nincs tudományos rálátásom, Hogy megítélhessem a pápaság intézményét, a katolikus egyház belső rendjét, nem tisztem kimondani a bűn az eretnekség, a homo eretnekség tényét, ám mégis kimondom: A farkasok ott belül, az egyházon belül erősödtek meg, ott kaptak újra és újra erőre, az egyelőre egyoldalú harcukhoz. úgy tűnik győztek.  Ám én ezt, mint keresztény és konzervatív,(legalábbis család tekintetében) életvitelt képviselő ember nem fogadhatom el, mint ahogy XVI. Benedek sem fogadta el. Küzdeni kell a homo eretnekség ellen, mert ez az eszme a homoszexualitást, a rendszer, az emberiség rendszerének, - szimbolikusan farkasként, csúcsragadozóként - kívánja beállítani. Harcra szólítja fel híveit. S nem kisstílű utcai prostituáltakat állít csatarendbe, hanem a legnagyobb hatalommal rendelkező és maguk is az általuk preferált rendszer homoszexuális potentátjait.

Én magam részéről a pápa mellett állok és vele egyetemben küzdeni fogok a homo eretnek világ ellen. ” Mit dem Paps gegen Homohäresie” Darius Oko. Krakko.

Szerző: Hellseher  2013.03.03. 13:02 Szólj hozzá!

Címkék: vatikán Pápa XVI.Benedek

A bejegyzés trackback címe:

https://mikellamagyarnak.blog.hu/api/trackback/id/tr525114454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása