Kertész Imre Nobel díjas író folyamatosan szidja hazáját.2009-ben a Német Die Weltnek több sértő kijelentés között az alábbiakat nyilatkozta „ hazugok és antiszemiták országa”. Pár évvel később ismét nyilatkozási roham vett rajta erőt és egy interjú során ilyen képet festett hazájáról „. A magyarok ragaszkodnak a sorsukhoz. Egy nap majd valószínűleg úgy fognak elbukni, hogy nem fogják tudnák, miért (történt)"

Vele párhuzamosan más írók is vették a fáradságot és  alázták, szidták hazájukat. Ilyen író az ugyancsak Kertész,- Kertész Ákos rendező. „"a magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: "ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ". De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire. Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!"

Itt van az Amerikai Magyar Népszava a lelkes főszerkesztőjével. Véleményem szerint Bartus László főszerkesztősége ideje alatt annyit ártott a magyarságnak mint amennyi ártalom  ezer év alatt érte hazánkat.

Tegnap Kádár János szobrát avatták. Moldova György Kádár szobrát simogatva  a volt kommunista pártfőtitkárt Szent Istvánhoz hasonlította, proletárszentnek nevezte, majd a következőket mondta: az ország nem méltó az egykori pártfőtitkár emlékéhez, s megtagadva azt "rászolgál minden jelenlegi és eljövendő nyomorra és megaláztatásra".

Lehetne folytatni a listát, vannak még sokan akik így, ilyen módon gyűlölik hazájukat. Kell-e ezekhez a szavakhoz magyarázat? Meg kell-e ezeket a sorokat magyarázni? Ugye, hogy nem!

 

Hellseher

Szerző: Hellseher  2012.05.27. 09:57 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mikellamagyarnak.blog.hu/api/trackback/id/tr434548624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása